Artibarri en les jornades de Cutlura lliure i nous models sostenibles de Cooperasec. 21 de Novembre.

Artibarri participarà en la Sessió 9 de le jornades de Cultura lliure i nous models sostenibles de creativitat a l’era digital organitzades per Cooperasec.
Com diu la web del projecte:
Hi dedicarem dues sessions, la primera de les quals utilitzarem per posar en comú i debatre sobre les possibilitats i eines de transmissió i accés a l’art, la cultura i al coneixement a l’era digital. Compartirem visions sobre els camins que s’obren cap a noves formes de benefici dins el sector creatiu així com parlarem dels valors de la cultura lliure i compartida.

Por la nostra part estarem presentant les complexitat de la sosteniblitat sociocomunitària en treballs de práctiques culturals en contexte i experiècies de xarxa als barris , a apartir de la reserca :Guia de Bones Pràctiques per a projectes Artístics d’intervenció Social: recerca sobre els projectes artístics per a la intervenció comunitària duta a terme per Rodrigo Barahona sota la coordinació delGrupPAC, pertanyent a la xarxa Artibarri.

Més info en :
http://cooperasec.wordpress.com/2012/11/17/sessio-9-cultura-lliure-i-nous-models-sostenibles-de-creativitat-a-lera-digital/#more-687

Anuncis