Taller de Creativitat i Intervenció Social a Costa Rica

Avui ha començat el curs de Creativitat i Intervenció Social a la UCR, seu Liberia, per a professionals del àmbit de l’educació formal de la província de Guanacaste (Costa Rica).

Aquesta activitat s’emmarca en els tallers i formacions que La Casa Amarilla porta a terme per mitjà del projecte ItinerArte Costa Rica, i que vénen desenvolupant-se des de fa un any i mig, a tota la província de Guanacaste, gràcies a la col·laboració establerta amb el Dept. d’Acció Social de la UCR i el suport de l’AECID.

Durant dues setmanes, més de 45 professionals tindràn l’oportunitat de formar-se i actualitzar els seus coneixements i metodologies d’intervenció individual i social a través de les disciplines artístiques i la creativitat.

Hoy han dado inicio el curso de Creatividad e Intervención Social en la UCR, sede Liberia para profesionales del ámbito de la educación formal de la província de Guanacaste (Costa Rica).

Esta actividad se enmarca en los talleres y formaciones que desarrollamos en el proyecto ItinerArte Costa Rica, y que se vienen llevando a cabo desde hace un año y medio en toda la província de Guanacaste, gracias a la colaboración establecida con el Dept. de Acción Social de la UCR, y el apoyo de la AECID.

Por dos semanas, más de 45 profesionales tendrán la oportunidad de capacitarse y actualizar sus conocimientos y metodologías de intervención individual y social a través de las disciplinas artísticas y la creatividad.

Més informació: http://www.lacasamarilla.orginfo@lacasamarilla.org

Anuncis