Cia joves de Pa’tothom

Forn de teatre Pa’tothom

presenta

Cia. joves de Pa’tothom

Amb l’obra de teatre de “Aprendre a viure”

Aprendre a viure Obra de teatre de creació col·lectiva realitzada pels joves de Pa’tothom.

Ser gran és adonar-se’n de la llibertat i fer-la servir. Un jove s’enfronta a un futur incert. Poques possibilitats i una necessitat de descobrir-se fan que comenci a fer-se preguntes. Les respostes rebudes la fan dubtar. Els lligams sovint esdevenen cadenes i la llibertat passa per saber lliurar-se d’allò que ens reté. Lluitar per un amor prohibit, desvetllar secrets imposats, sentir-se part de quelcom, somiar un somni conjunt són camins que hem de fer. Conciliar allò ideal amb allò real podia ser la felicitat? Somiar o restar tot pensant que les coses, els fets i els éssers humans són i seran immodificables i eterns.

Dirigida per: Jordi Forcadas

Ajudants de direcció: Laia Clua, Lidia Clua, Silvia Castro.

Interpretada per:
Evelyn Michele Peñafiel, Mishell Yomaira Manrique, Shanas Begum, Faustino Mbula, Moha Madani, Wilson Muñoz, Alejandro Claveria, Manu Romero, Anami Freitas Risso, Jonathan Custro, Loubna Laajaj Gourmat, Kamal Mohand

Dies de representació confirmats.

24 de maig a les 21h a CC Drassanes
31 de maig a les 18,30h al Teatre IES Milà i Fontanals

Més info

Entrada lliure

Amb la col·laboració del Casal del Infants del Raval.

Forn de teatre Pa’tothom
C/ Lluna 5 – 08001 Barcelona
Tel. 93.442.92.82
WEB: www.patothom.org
Blog: http://www.cto.patothom.org

Horaris d’estiu de 17 a 20:30
Códigos QR / Qr Codes

—-
La informació inclosa en el present correu electrònic és CONFIDENCIAL, i és per a l’ús exclusiu del destinatari. Si no vols rebre més informació ens ho comunica. No imprimeixi si no farà servir la informació i estalviarem en tala d’arbres als països pobres.

La información incluida en este correo electrónico es CONFIDENCIAL, siendo para uso exclusivo del destinatario. Si no quiere recibir información nos lo comunica. No imprima si no utiliza la información y ahorraremos en tala de árboles en países pobres.

Anuncis