Festa del Circ Social a Nou Barris

Aquest curs 2012-2013 l’Ateneu Popular 9 Barris ha desenvolupat diferents projectes de circ social. Des del mes d’octubre del 2012 fins al juny del 2013 més de 500 nens d’edats compreses entre els 7 i 18 anys han pogut conèixer i treballar diferents tècniques de circ a les sessions setmanals que s’han programat a les instal·lacions de l’Ateneu Popular 9 Barris.

  1. El projecte de “Tallers de Circ en el temps de lleure” conjuntament amb el Casals Infantil de Roquetes, Canyelles, Trinitat Nova i Verdun.
  2. El projecte “Fem Salut a través del circ” dirigit a adolescents i en coordinació amb la Taula de Franja la qual reuneix als diferents agents educatius del territori com els educadors de carrer, Plans Comunitaris, Instituts, o els Casals de Joves. Ha tingut el suport del Districte de Nou Barris, el Consorci d’Educació de Barcelona i la Agència de la Salut Pública de Barcelona.
  3. El projecte “Amics i Circ” al barri de Baró de Viver, amb l’AFEV i l’equip de treball comunitari del barri amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona i l’Agència de la Salut Pública de Barcelona.

El proper divendres 31 de maig a partir de les 17:00 hores a la Plaça del Parking del barri de Roquetes es Faràla sessió de cloenda d’aquests projectes amb tot un seguit d’activitats amb els infants que han participat durant tot l’any. El programa d’activitats que és gratuït serà:

A les 17:00 hores: Taller de Circ Obert

A les 18:00 hores: Espectacle de circ, hip-hop i break-dance a càrrec dels alumnes.

Podeu veure una mostra de l’espectacle del curs passat al següent enllaç: http://youtu.be/Wc36xfgwN9I

A banda de per donar a conèixer una activitat creativa i estimulant com és la del circ, aquests projectes han servit per desenvolupar aspectes com el treball en equip, el desenvolupament psicomotriu, la disciplina i capacitat de superació personal, etc. També per treballar qüestions relacionades amb la promoció de les relacions socials i comunitàries o la promoció dels serveis i projectes que treballen en el territori.

Formació i Circ Social – Ateneu Popular 9Barris

c/Portlligat 11-15, 08042 – Barcelona

Tèlf: 0034 + 933 509 475- Fax: 0034+ 933 503 000

http://www.ateneu9b.netformacio@ateneu9b.net

postal csocial.pdf

Anuncis