‘Expectatives i ficcions’, debat televisiu obert al públic presentat per LaFundició

poster-digital

Expectatives i ficcions proposa un debat televisiu entorn el paper de la historia i el turisme en la construcció dels imaginaris i les narratives del present. Aquestes són dues temàtiques tractades per Lúa Coderch com a part d’una reflexió més àmplia sobre la construcció del present històric a la seva exposició La muntanya màgica a l’Espai 13 de la Fundación Joan Miró.

Pots assistir i participar al debat com a públic o veure’l en directe al canal 37 de la TDT a Barcelona i el Maresme, o mirar-ho per streaming a l’adreça http://latele.cat/latele-en-directe.

Algunes qüestions sobre les que proposem debatre amb Lúa Coderch, artista visual; Oriol Fontdevila, crític d’art; Dolors Marín, doctora en Història Contemporània; i Daniele Porretta, doctor en Teoria i Història de l’Arquitectura podrien ser: De quina manera el relat dels fets passats, la seva rememoració o el seu oblit condicionen el nostre present? quines relacions hi ha entre la historiografia i la política? I entre la història i la ficció? De quina manera afecta l’experiència del turisme a la vida de les persones que habiten la ciutat? Com afecten les expectatives del turista a la imatge que la ciutat construeix i projecta de si mateix?

El debat serà presentat per LaFundició i retransmès a la TDT per LaTele i en streaming por Neokinok.tv.

Expectatives i ficcions té lloc en el marc del projecte Espai 14-15 que desenvolupa el col·lectiu LaFundició. El projecte forma part del cicle d’exposicions Arqueologia preventiva, comissariat per Oriol Fontdevila a l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró.

Anuncis