ENS CONEIXEM? Jornada d’arts aplicades

Ens coneixem?

 

Entitats i professionals de les arts aplicades a la trobada ENS CONEIXEM?

1a Jornada de coneixement entre entitats i professionals de les arts vinculades a l’educació, l’acció comunitària, la salut, la transformació social i la inclusió a Catalunya.

Dissabte 3 de maig a Fabra i Coats (Barcelona)

Les entitats Comusitària, Dansalut, Grup Catalònia, La Nave Va, Marabal, Marge Contemporani, Totora, transFORMAS i la Xarxa Artibarri impulsem una jornada de coneixement i reflexió perquè les organitzacions i persones interessades en l’àmbit de les arts vinculades a l’educació, l’acció comunitària, la salut, la transformació social i la inclusió, puguem conèixer-nos, olorar-nos, escoltar-nos i sentir-nos.

Proposem dos espais: el matí dedicat a la presentació d’entitats i la tarda per a l’anàlisi i la reflexió al voltant de la idea de generar possibles estructures entre nosaltres.

L’interès per conèixer i reconèixer qui som sorgeix a raó de diversos encreuaments que es van donant entre els presents i amb qui ens preguntem si és necessària o no la creació d’una estructura que uneixi àmpliament el sector i quina/es funcions hauria de complir.

Amb la voluntat de generar un diàleg horitzontal i transparent, sense implicacions institucionals ni personalismes, proposem un espai de presentació, debat i reflexió entorn la nostra tasca i les possibilitats d’autoorganitzar-nos per a fins compartits.

Formulari d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/1n1TkfQ-8q7Xd4DfTZHq5w35IkO_OplLOwEGs1og0ld0/viewform

 

 

ensconeixem x 3 de maig def.pdf