Participació i comunitats relacionals…

Dissabte 30: PARTICIPACIÓ I COMUNITATS RELACIONALS…

El passat cap de setmana vam dur a terme el segon dissabte de la 4a edició del curs “Pràctiques artístiques, participació i canvi social” de la xarxa. En aquesta ocasió, el mòdul 3: Participació i comunitats relacionals, es va ubicar a la Fabrica del Sol, a la Barceloneta, espai emblemàtic i exemple de sostenibilitat.
De la mà de la Genisa de Desenvolupament Comunitari SCCL. i de la Loli, de Cooperativa Etcs, el matí va transcórrer molt animat. Entre dinàmiques i interessants reflexions al voltant de maneres de fer i comunitats relacionals, es va generar un bon clima de treball amb suggestius debats sobre conceptes com conflicte o participació. Va quedar palesa la necessitat d’una relació entre entitats de més cooperació. Tal com la xarxa subscriu, “cal visibilitzar i fomentar el desenvolupament d’iniciatives centrades en la producció artística i cultural des de la societat civil”.
A la tarda va destacar l’interès per la programació comunitària i els diagnòstics mitjançant disciplines artístiques com a un procés i no com a alguna cosa puntual.
La pròxima cita serà aquest dissabte 6 de febrer, esperarem amb interès noves experiències, recordeu que ens podeu seguir a Facebook i a Twitter.