Intercanvi d’experiències

Intercanvi d’èxperiències!IMG_1477Avui hem dut a terme la sessió d’intercanvi d’experiències del curs “Pràctiques artístiques, participació i canvi social” de la xarxa.

Amb la voluntat de conèixer més sobre els espais de treball de les diferents entitats que integren la xarxa, avui ens hem traslladat fins a l’Hospitalet, a la seu de la Cooperativa La Fundició. El mòdul ha estat a càrrec de Francisco Rubio qui, des de la Cooperativa, treballa en processos comunitaris des de la cultura i l’educació critiques.

Aquesta jornada representa una oportunitat i un espai de participació i aprenentatge. Espai en el qual tots els assistents presenten en primera persona les seves experiències i vivències respecte de projectes amb pràctiques artístiques, participació i canvi social o de la seva capacitació i inclusió en el seu àmbit laboral. Ha estat un matí per compartir i reflexionar molt enriquidor. Us convidem a navegar una mica pel nostre blog, on trobareu interessants documents i audiovisuals al voltant de diferents temàtiques.

Esperem amb interès el mòdul 4 del pròxim dissabte, Les disciplines artístiques que intervenen en l’art social i eines de les arts escèniques.

Anuncis