Participació en “Desbordar la Cultura” al CACFabra i Coats.

Participació en “Desbordar la Cultura” al CACFabra i Coats.

IMG-20160531-WA0003 (1)Artibarri participa en el “Grup de treball i recerca interdisciplinari: “Desbordaments, Barcelona” (Altres històries de la cultura i la metrópoli)

Aquesta és una iniciativa dintre del programa Desbordar la cultura, del projecte Cohabitar_entre al centre d’Art Contemporani Fabra i Coats.

“Un grup de recerca interdisciplinari que desenvoluparà tallers, trobades i jornades obertes per establir una possible genealogia de múltiples veus dels desbordaments de la cultura a partir de tres capes i eixos que interaccionen entre si: el treball cooperativista i la gestió comunitària, l’educació popular i les arts comunitàries, i les pràctiques d’art independent i de context.”.

En anteriors sessions amb el grup de treball, vàrem compartir diferents experiències, pràctiques i iniciatives culturals que creiem “desborden els marcs clàssics de producció i recepció de la cultura”.

Arran d’un eix cronològic es van generar una sèrie d’eixos genèrics. Finalment vàrem acordar 6 línies genèriques de treball conjunt:

1- Relat de ciutat
2- Discursos
3- Espais culturals.
4- Mitjans de comunicació i editorials
5- Arts escèniques
6- Arts visuals

El treball desenvolupat continua el pròxim dimecres 22 de juny. Existeix un document compartit des d’on es gestiona l’assistència dels participants i convidats de la Xarxa o des d’on proposar “desbordaments”, també podeu visitar l’espai de l’exposició.

Anuncis