No podem callar!

Des de la xarxa Artibarri considerem que actuar amb normalitat és la millor manera de tirar endavant la situació a Catalunya. És a dir, donar continuïtat als nostres projectes de transformació a través de l’art i treballar des de la dinamització comunitària. Però, no per això, CALLAR és actuar amb normalitat.

Per part nostra, la qüestió clau no és posicionar-nos pel “si” o el “no”, sinó rebutjar categòricament i denunciar com a Artibarri la situació on ens està empenyent el govern espanyol, en la qual s’estan vulnerant molts drets, es crea un estat d’excepció i s’usen mètodes dictatorials contra l’organització del referèndum de l’1-O.

Estem davant una retallada inadmissible de drets i llibertats que defensem dia a dia al carrer. Els carrers són nostres, de la gent, mai de les forces de seguretat ni dels governs. NO acceptarem mai un Estat autoritari. Ara el Estado vol ocupar els nostres carrers i imposar criteris militaristes. No ho admetrem de cap de les maneres.

Siguem o no independentistes. Anem a votar o no. NO podem acceptar la repressió. NO PASSARAN. Llibertat d’expressió, d’acció, de pensament i d’imaginació.

Artibarri defensa la sobirania cultural, política i social de tots els pobles i comunitats!!! Som Catalunya i fem país dia a dia. Estem per la democràcia i en contra de la repressió.

Anuncis