Taller pràctic: Gestió comunitària. Béns comuns i polítiques culturals

logo_negre_r

Els propers 9 i 10 de novembre l’Espai Jove Les Basses serà el niu on s’establiran les Energies Comunitàries de Barcelona!  El principal objectiu és connectar i visibilitzar projectes d’acció comunitària de la ciutat i generar coneixement en conjunt. Podeu consultar programa online> http://bit.ly/2wUVND0

Des d’Artibarri us convidem a al Taller pràctic: Gestió comunitària. Béns comuns i polítiques culturals.

Una activitat pràctica i dinàmica al voltant de la recerca portada a terme per la nostra xarxa i La Hidra Cooperativa sota el programa de Cultura Viva de l’Institut de Cultura de Barcelona. Aquesta activitat pretén posar en comú i discutir algunes de les línies d’acció i anàlisis que s’extreuen d’aquest treball d’investigació. Així mateix, vol obrir un espai de debat sobre possibles rutes, tensions i potencials de la gestió comunitària de la cultura a la ciutat de Barcelona. El taller està concebut com una preparació de l’espai de treball sobre la recerca a les jornades de Cultura Viva del 2017.

Organitzat per: Aribarri, La Hidra Cooperativa i Cultura Viva de Barcelona. Data i hora: 09/11/2017 – 12:00 a 14:00. Durada: 2h, N. de places: 30

Adreçat a: Professionals i ciutadania interessada en gestió comunitària; participació ciutadana I equipaments de proximitat, cultura, casals de barri, centres cívics o fàbriques de creació.
Les places són gratuïtes i limitades. És necessari inscriure-us a les activitats a través de la pàgina web. Us recomanem que, si voleu gaudir del servei del dinar o de la ludoteca infantil, us inscriviu abans del 6 de novembre a:
Us hi esperem!
Anuncis