Participació en L’Aplec d’Arts Aplicades d’INCA

cartell-AAAV4-211x300El dissabte 18 a la tarda una de les entitats d’ArtibarriArtixoc, va participar en nom de la xarxa, en les Jornades d’Arts Aplicades que organitzava INCA. Aquesta fou una iniciativa que va reunir a més de 20 entitats i professionals durant 3 dies dedicats a les arts al servei de la comunitat.

Hi havia un seminari i diferents espais de reflexió. Nosaltres vam seure a la taula rodona de la tarda Mètodes: Troballes i entrebancs. Taula moderada pels nostres companys de xarxa Basket Beat.

Al costat d’altres cinc entitats vàrem passar una interessant tarda compartint metodologies i experiències pròpies. Volem agrair a Alquimistes teatre, Barris en dansa, Eva Bellart, La trifulga dels fútils i Projecte Vulnus el seu suport i sobretot a INCA per la seva acollida i coordinació.

Esperem amb molt d’interès el recull que farà L’editorial Neret del treball per generar materials de divulgació sobre les arts aplicades i així cobrir la manca de recursos bibliogràfics sobre aquest àmbit.

Anuncis