Presentem: Desbordar Barcelona

descargadebordar 2
El dimarts 12 de DESEMBRE. 18.00h al palau de La Virreina, Centre de la Imatge es du a terme la PRESENTACIÓ/ DEBAT del llibre “Desbordar Barcelona. Un relat alternatiu de la cultura a la ciutat”. Amb la Irene Jaumeg de La Ciutatinvisible ; la Carme Mayugo de Teleduca. Educacio i Comunicacio SCP, en Jordi Oliveres Indigestio i Javier Rodrigo. 
Us esperem a tots i totes!
Recomanem la lectura d’aquest llibre, resultat de la recerca que vàrem dur a terme amb el grup de treball “Desbordes de la Cultura”, un interessant text lluny del relat d’indústries culturals, sector i excel·lència. La participació d’Artibarri va estar representada per diferents entitats i professionals de la xarxa, La Fundició, Tranductores, Forn de Teatre Pa’tothom, Teleduca, en Xavi Pérez, el CC Ton i Guida amb en Marcel·lí Pug i Art&Coop.  Una experièncie molt enriquidora per la xarxa i un resultat del qual ens sentim molt orgullosos. 
Us deixem la descripció del llibre que hi ha en la contraportada :
La ciutat de Barcelona està marcada por la història de la seva projecció cultural, a través d’un conjunt de polítiques públiques i relats oficials que han acabat por convertir-la en una “ciutat marcada” o “ciutat aparador”. En aquesta història destaquen grans esdeveniments i metes identificades con determinades icones o equipaments culturals. Paral·lelament, des de fa almenys un segle, perviuen un conjunt de relats i petites històries, vinculades a grups, entitats, persones i iniciatives que han teixit altres Barcelones des de pràctiques alternatives, des dels barris i el treball de base al territori. Desbordar Barcelona és una obra coral que ha volgut recórrer aquestes altres Barcelonas.
El llibre el podeu aconseguir en llibreries especialitzades, i  online per la editorial Polen.
Anuncis