Inscripcions obertes! 6a edició de Pràctiques artístiques, participació i canvi social.

Cartel Formación Artibarri 2018

Ens complau presentar-vos la 6a edició de curs Pràctiques artístiques, participació i canvi social.   La nostra proposta formativa pel 2018, continua sent presencial i vivencial, creativa i com no interessant! Aquest any hem fet petits canvis en l’organització.

La formació té un caràcter introductori i s’ha estructurat al llarg de sis sessions, on es proposa transitar des de la vivència i la participació activa, per les oportunitats que ofereix una àmplia diversitat de pràctiques artístiques en la transformació social de les comunitats.

Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de compartir l’experiència i el bagatge de coneixement acumulat al llarg dels anys, per part de diferents entitats que formen part de la Xarxa. El curs està adreçat a professionals de l’àmbit social i cultural, educadors/es, treballadors/es socials, facilitadors/es de grups. També a responsables d’entitats i equipaments que vulguin incorporar les arts, com a elements de transformació i canvi.

Un any més, la xarxa Artibarri ofereix dues beques per a aturats/des i membres de famílies monoparentals. Aquesta beca suposa un descompte del 50% en la matrícula.

La realització de sessions es durà a terme entre 20 de gener i el 3 març del 2018. Dissabtes matí de 10 a 14 i tarda amb horaris variables. Consultes a  formacio.artibarri@gmail.com

Obtindreu tot la informació necessària a: https://artibarriblog.wordpress.com/oferta-formativa/oferta-formativacursos/

Inscripcions obertes fins al 19 de gener de 2018 a:

https://artibarriblog.wordpress.com/oferta-formativa/oferta-formativacursos/

 

Anuncis