Dissabte 3F: Festa Superilla Canalla al Poblenou

PosterSuperilla_Festa_logoFCP_DEF

Compartim amb tots vosaltres la próxima activitat d’Artibarri. El proper dissabte 3 de febrer al matí farem una festassa a la Superilla del Poblenou. El motiu d’aquesta festa és compartir i celebrar tot el procés creatiu i participatiu realitzat per part de 5 grups d’infants i joves (un centenar en total) de 5 centres/espais educatius del barri que envolten la superilla: l’escola La Sagrera, l’institut Maria Espinalt, la ludoteca Ma. Gràcia Pont, el Projecte Click i l’escola La Llacuna del Poblenou.

El projecte té per objectiu incorporar la mirada dels infants i dels joves del barri en el procés de desenvolupament de la Superilla mitjançant la creació audiovisual i l’street art. Es tracta d’una iniciativa de la xarxa Artibarri (https://artibarriblog.wordpress.com/) que hem portat a terme de forma col·laborativa l’Associació Artixoc, la Cooperativa Etcs i Teleduca. Educació i Comunicació (i la col·laboració de Basket Beat), totes integrants de la xarxa. El projecte ha comptat amb el suport de diverses àrees de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a l’ocasió, des de les 11h, podreu gaudir d’una exposició dels audiovisuals i del procés creatiu, de les intervencions efímeres al carrer i hem pensat en activitats per a tots els públics, gustos i edats!

Taller de plàstica amb materials reciclats per a famílies

Circuit de patinatge i pistes d’hoquei gràcies a la col·laboració de la Federació de Patinatge de Catalunya (que portaran també patins per a tothom)

Taller de Basket Beat per a joves, si coneixeu a persones interessades es poden inscriure a artibarri@gmail.com

I per acabar, XOCOLATADA per a tothom!!!

Us esperem al carrer Sancho de Ávila (entre Roc Boronat i Llacuna) per gaudir de la FESTA!

Anuncis