1a RUTA de portes obertes Artibarri/FACC&COM

CARTELL-2018-ARREGLADO-MARY-730x1077

Obrim la RUTA DE PORTES OBERTES PER LA FACC&COM amb el Bon Viver d’Arts de la mà de la cooperativa La Fàbric@. Activitat oberta i Gratuïta. Reserva plaça a artibarri@gmail.com

El Bon Viver d’Arts és una iniciativa popular promoguda pels barris de Baró de Viver i Bon Pastor; són unes 30 entitats, associacions, persones, i serveis municipals els que es posen d’acord per fer-ho.

El projecte que va començar el 2011 pretenia esdevenir una activitat coordinada i promoguda per entitats de barri, amb el suport del Pla de Barris i dels Serveis tècnics municipals del Districte de St. Andreu, que promogués la visibilitat de la gran varietat d’activitats culturals i de lleure que s’estan fent als dos barris i ara s’ha sumat el barri de Trinitat Vella. Us interessa veure tota la feina de les entitats i col·lectius en el marc d’aquestes jornades públiques? És un esdeveniment que ha aconseguit reforçar i fomentar l’associacionisme, potenciant la cooperació i el treball en xarxa per reforçar la cohesió social i el sentiment de pertinença als barris.

La idea força de Bon Viver d’Arts és que la cultura popular sorgida de la creativitat i de la feina quotidiana de les associacions i entitats, de les persones individuals i en col·laboració, de la feina en xarxa i relacional, ha de tenir un espai molt visible en la programació d’activitats anuals, ha de tenir unes dates en el calendari d’esdeveniments dels tres barris, i ha de ser valorada com el que és, una creació de cultura, de coneixements, i d’imaginació constants.

Durant aquest mes quasi tots els actes més rellevants estan fent-se a les tardes de dissabte. Us convidem a la pròxima, és millor que reserveu: artibarri@gmail.com
  • Dissabte 10 de març: amb diferents dinamitzacions, teatre i balls organitzats pels Serveis Dinamització Juvenil Franja Besòs en coordinació amb el Centre Juvenil Garcilaso.
Aquesta és una DOBLE CITA, per una banda podreu visitar l’esdeveniment amb un guia que us obrirà les portes i d’altra banda podeu assistir a la visita d’estudi completa.
La VISITA D’ESTUDI consta d’una petita presentació i explicació d’uns 30 minuts abans que comenci l’esdeveniment, l’acompanyament durant les activitats i una posterior visita de valoració, estudi/tancament. La data d’aquesta segona part encara està per decidir.
Us proposem VISITAR EL BON VIVER D’ARTS EL PRÒXIM DISSABTE 10 DE MARÇ.
Us esperem a les 16:30 h a la porta principal del CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA. 

PRÒXIMES VISITES:

  • Dissabte 17 de març: Bon Viver al Centre Cívic Baró de Viver: Balls interculturals, intergeneracionals i mixtes. Tambors. Teatre.
  • Dilluns 19 de març:  Obra de Teatre Madre hay más que una. A càrrec de la Cia. AMPA-RA-NOIES i Forn de teatre Pa’tothom.  Obra de teatre que explora les diverses maternitats des de diferents punts de vista. Què suposa ser mare en el S. XXI? 17h al carrer Augusto César Sandino, 7-9 Barcelona.
  • Dijous 5 d’abril: Obra de teatre fòrum Pla Il·lusió. a partir de les 19h a lafede.cat a càrrec de Pa’tothom.
  • Dimecres 11 d’abril: Ruta per conèixer el projecte Emociona’t, d’11 a 13:30 h. institut Joan Coromines de Sants.
  • Més informació sobre les rutes a artibarri@gmail.com

Teniu tota la informació del Bon Viver d’Arts a: http://www.fembonpastor.cat/  i  http://www.barodeviver.cat/

 

Anuncis