Portes obertes per conèixer Geovivències de la mà de l’Institut Barri Besòs i Teleduca

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Us convidem a la jornada de portes obertes del projecte Geovivències , un projecte de l’Institut Barri Besòs al qual Teleduca acompanya des d’aquest curs escolar 2017-18. Serà el proper dimarts 29 de maig de 2018 de 12h30′ a 14h30′ al propi institut de secundària.

Aquest dia teniu l’oportunitat d’endinsar-vos en aquest projecte pedagògic que posa el vídeo participatiu al servei de les matèries de Geografia i Història i de l’aprenentatge significatiu de l’alumnat. Podreu conèixer de primera mà la trajectòria de la iniciativa des del curs 2014-15 i com s’ha portat a terme la quarta edició durant aquest curs 2017-18, en forma d’assignatura optativa de vídeo adreçada a l’alumnat de 3r d’ESO.

Els i les alumnes participants a Geovivències explicaran des del seu punt de vista el procés de vídeo participatiu viscut. Ho faran amb l’acompanyament del professor de Geografia i Història, Jordi Royo, i de l’equip educomunicatiu de Teleduca. Amb les aportacions de tots plegats, us fareu una idea d’un projecte que relaciona de forma molt creativa l’estudi de la Geografia i la Història a secundària amb una mirada crítica i compromesa al seu entorn més immediat: el barri del Besòs i el Maresme i altres territoris propers de la ciutat.

Podreu accedir com a primícia a un visionat previ de les dues peces que els i les alumnes han creat durant aquest curs escolar 2017-18. Amb la visita, experimentareu també el dia a dia de l’Institut Barri Besòs, pioner en la introducció de la creació audiovisual com eina de suport a l’aprenentatge i a la motivació de l’alumnat.

Us esperem el DIMARTS 29 DE MAIG a les 12:30h a l’Institut Barri Besòs: Carrer de Josep Pla, 40, 08019 Barcelona.

L’activitat té l’entrada lliure però us aconsellem reserveu la vostra plaça a artibarri@gmail.com, ja que l’aforament és limitat.

En una propera visita de cara al setembre-octubre, us convidarem a la projecció dels vídeos resultants en el recinte de Can Ricart com a eina de dinamització comunitària i de relació amb l’entorn, una activitat que ja estarà oberta a les famílies i al barri.

Anuncis