Cartell de la FACC&COM i participants!

 

Ja tenim el  cartell de la FACC&COM amb totes les participants, que serem moltes:

Elementos Hip-Hop, Artixoc, Associació de Veïns de la Trinitat Nova, Basket Beat, Bar del Casal SAGI, Bruixes i Bruixots de la Trinitat Nova, CàmeresiAcció, Casa de l’Aigua, Colectic, Cooperativa La Fàbrica, De Bat a Bat, Difusor, Educarts, El Club de la Escucha, elParlante, Els Diables d’en Muntanàs de Bon Pastor, Experimentem amb l’art, Forn de teatre Pa’tothom, Grup de Foc de Nou Barris, Institut Barri Besòs, Institut Escola Trinitat Nova, La Central del Circ, LaMosca.tv, La Veïnal TV, Los Eléctricos, M. Davis, Neokinok, Paso a Paso, Quepo, Ràdio Trinijove, Sabor de Barrio, Seniors en Allegro, Taula Oberta Trinitat Nova, Teleduca, Transductores, Vozes, Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB).

Com ja sabeu al juny tenim una cita amb l’art comunitari de la ciutat.

La 1a Fira d’Art, Cultura, Creació i Comunitat de Barcelona, aplegarà una gran diversitat de propostes d’entitats d’Artibarri i d’altres entitats i persones que arrelen la seva activitat als diferents barris de la ciutat.

La FACC&COM té la intenció de ser la cloenda de diversos processos artístics comunitaris que s’articulen a la ciutat de molt diversa índole.

Aviat descobrirem el programa. Avui us presentem tres d’aquests processos que s’estan desenvolupant al mes de maig, activats en el marc de la FACC&COM.

Els joves l’IETN toquen les pilotes: Basket Beat va començar el passat 8 de maig un procés socioeducatiu amb els i les joves de 2n d’ESO de l’Institut Escola Trinitat Nova, amb la intenció de que expressesin les seves inquietuds i aprenentatges a través de fer música en grup i amb pilotes de bàsquet. Podreu veure el resultat d’aquesta creació el 19 de juny a la FACC&COM!

basket3_0

El Club de la Escucha: De la mà d’Andino cada divendres a les 17:30 hores fins al 13 de juny, hi ha un taller obert i gratuït de rap i improvisacions al Casal SomlaPera de Trinitat Nova. Tota la feina quedarà reflexada en una crew aquest juny a la FACC&COM. L’objectiu més a llarg termini és la configuració d’un grup de rap que s’autogestioni!

andino 2

Remeis de la Trini: taller creatiu sobre remeis domèstics, salut i memòries. Del divendres 17 de maig al divendres 21 de juny al Casal SomlaPera de Trinitat Nova es durà a terme aquest taller que neix de la idea que totes les persones coneixem remeis naturals i totes ens enrecordem de qui els hem après. Aquests remeis són històries i sabers que ens parlen de llocs, d’històries del barri i de persones. Impulsat per la plataforma de cultura i salut comunitària Interficies.

remeis trini

 Ens veiem a la Facc&COM!

CARTEL FACC&COM