Tot un èxit el tret de sortida de la FACC&COM amb De Bat a Bat!

El passat dissabte vam celebrar la prefira de la FACC&COM amb una trobada de joves al Casal de Barri de Trinitat Nova SomlaPera, amb el projecte De Bat a Bat on participen 4 entitats d’Artibarri (Artixoc, Colectic, Forn de teatre Pa’tothom i Teleduca).

L’objectiu d’aquest projecte és fer un intercanvi d’experiències, metodologies d’art comunitari i joves. La jornada del dissabte va ser el punt àlgid d’aquesta experiència. Després de dos anys van celebrar una jornada des del matí al vespre, on joves que participen a diversos projectes de les entitats i gent del barri van gaudir de moltes activitats:

A primera hora del matí els i les joves van participar en una dinàmica a càrrec de Colectic per conèixer-se. Després van gaudir d’un joc d’aigua que va esdevenir una divertida batalla d’aigua. Amb el gel ja trencat, i ben passats per aigua va arribar l’hora de gaudir del menjar.

 

 

A la tarda van començar amb diversos tallers: fotografia, reporters, grafitti… on els i les joves alhora que es divertien aprenien.

Després dels tallers va arribar l’hora de les reflexions, amb un Cinefòrum a càrrec de Teleduca, que els va fer pensar, reflexionar i debatre conjuntament amb gent del barri sobre estereotips, migració i gènere.

La jornada va finalitzar amb l’èxit de l’obra ‘Influències i Confluències’ de la Cia de Joves de Pa’tohom que ens van fer riure molt alhora que reflexionar sobre un greu problema de la nostra ciutat, l’habitatge i el mòbbing immobiliari.

Tot plegat va ser una experiència magnífica, que ha donat el tret de sortida a la FACC&COM!
Us esperem a partir del 19 de juny al Casal SomlaPera amb moltes més propostes!!