Pròxima Ruta: Portes obertes a la maternitat…

teatro_sobre_maternidad.jpg

MADRE NO HAY MÁS QUE UNA.

Obra de teatre que explora les diverses maternitats des de diferents punts de vista. Què suposa ser mare en el S. XXI?. A càrrec del Forn de teatre Pa’tothom i la companyia AMPA-RA-NOIES

El grup AMPA-RA-NOIES, amb més de vuit anys d’experiència, ha emprat mig any a entrevistar a diferents mares i pares i les seves experiències en la maternitat: la comunicació, l’alimentació, la cura…

Una obra alhora divertida i dramàtica que reflecteix l’arc de Sant Martí d’experiències de les mares i pares de tot el món.

Interpretada per: Maria Antich, Angelina Comas, Xesca Millà, Loli Valero, Rocío Valero i Nelson Nayach.

Dirigida per: Raúl Quirós i Alba Millaruelo.

La cita per iniciar la visita de Portes obertes serà el 19 de març a les 17h a la porta del Centre de dia: Residència Assistida per a Gent Gran Bon Pastor. Les mares del Bon Pastor.  C/ Augusto César Sandino, 7-9 Barcelona

Entrada lliure, en acabar la representació podreu preguntar i parlar amb el responsable de l’esdeveniment, Raúl Quirós. Posteriorment oferirem una sessió de presentació i introducció al projecte del Forn de teatre Pa’tothom a càrrec de Montse Forcades.

Més informació i reserves a artibarri@gmail.com i 

http://patothom.org/noticias_patothom.html#Obra_teatro_maternidad

 

Anuncis

1a RUTA de portes obertes Artibarri/FACC&COM

CARTELL-2018-ARREGLADO-MARY-730x1077

Obrim la RUTA DE PORTES OBERTES PER LA FACC&COM amb el Bon Viver d’Arts de la mà de la cooperativa La Fàbric@. Activitat oberta i Gratuïta. Reserva plaça a artibarri@gmail.com

El Bon Viver d’Arts és una iniciativa popular promoguda pels barris de Baró de Viver i Bon Pastor; són unes 30 entitats, associacions, persones, i serveis municipals els que es posen d’acord per fer-ho.

El projecte que va començar el 2011 pretenia esdevenir una activitat coordinada i promoguda per entitats de barri, amb el suport del Pla de Barris i dels Serveis tècnics municipals del Districte de St. Andreu, que promogués la visibilitat de la gran varietat d’activitats culturals i de lleure que s’estan fent als dos barris i ara s’ha sumat el barri de Trinitat Vella. Us interessa veure tota la feina de les entitats i col·lectius en el marc d’aquestes jornades públiques? És un esdeveniment que ha aconseguit reforçar i fomentar l’associacionisme, potenciant la cooperació i el treball en xarxa per reforçar la cohesió social i el sentiment de pertinença als barris.

La idea força de Bon Viver d’Arts és que la cultura popular sorgida de la creativitat i de la feina quotidiana de les associacions i entitats, de les persones individuals i en col·laboració, de la feina en xarxa i relacional, ha de tenir un espai molt visible en la programació d’activitats anuals, ha de tenir unes dates en el calendari d’esdeveniments dels tres barris, i ha de ser valorada com el que és, una creació de cultura, de coneixements, i d’imaginació constants.

Durant aquest mes quasi tots els actes més rellevants estan fent-se a les tardes de dissabte. Us convidem a la pròxima, és millor que reserveu: artibarri@gmail.com
  • Dissabte 10 de març: amb diferents dinamitzacions, teatre i balls organitzats pels Serveis Dinamització Juvenil Franja Besòs en coordinació amb el Centre Juvenil Garcilaso.
Aquesta és una DOBLE CITA, per una banda podreu visitar l’esdeveniment amb un guia que us obrirà les portes i d’altra banda podeu assistir a la visita d’estudi completa.
La VISITA D’ESTUDI consta d’una petita presentació i explicació d’uns 30 minuts abans que comenci l’esdeveniment, l’acompanyament durant les activitats i una posterior visita de valoració, estudi/tancament. La data d’aquesta segona part encara està per decidir.
Us proposem VISITAR EL BON VIVER D’ARTS EL PRÒXIM DISSABTE 10 DE MARÇ.
Us esperem a les 16:30 h a la porta principal del CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA. 

PRÒXIMES VISITES:

  • Dissabte 17 de març: Bon Viver al Centre Cívic Baró de Viver: Balls interculturals, intergeneracionals i mixtes. Tambors. Teatre.
  • Dilluns 19 de març:  Obra de Teatre Madre hay más que una. A càrrec de la Cia. AMPA-RA-NOIES i Forn de teatre Pa’tothom.  Obra de teatre que explora les diverses maternitats des de diferents punts de vista. Què suposa ser mare en el S. XXI? 17h al carrer Augusto César Sandino, 7-9 Barcelona.
  • Dimecres 11 d’abril: Ruta per conèixer el projecte Emociona’t, d’11 a 13:30 h. institut Joan Coromines de Sants.
  • Més informació sobre les rutes a artibarri@gmail.com

Teniu tota la informació del Bon Viver d’Arts a: http://www.fembonpastor.cat/  i  http://www.barodeviver.cat/

 

Finalitzada la sisena edició del curs!

Aquest dissabte passat 3 de març, ens vam acomiadar de  la 6a edició del curs Pràctiques artístiques, participació i canvi social. Proposta formativa que un any més hem dut a terme amb molta cura i energia. Ara us proposem seguir-nos per tal de participar en les diferents visites d’estudi que us anirem proposant.

Obrirem amb el Festival del Bon Viver d’Arts, estigueu atents!!

Dissabte 3F: Festa Superilla Canalla al Poblenou

PosterSuperilla_Festa_logoFCP_DEF

Compartim amb tots vosaltres la próxima activitat d’Artibarri. El proper dissabte 3 de febrer al matí farem una festassa a la Superilla del Poblenou. El motiu d’aquesta festa és compartir i celebrar tot el procés creatiu i participatiu realitzat per part de 5 grups d’infants i joves (un centenar en total) de 5 centres/espais educatius del barri que envolten la superilla: l’escola La Sagrera, l’institut Maria Espinalt, la ludoteca Ma. Gràcia Pont, el Projecte Click i l’escola La Llacuna del Poblenou.

El projecte té per objectiu incorporar la mirada dels infants i dels joves del barri en el procés de desenvolupament de la Superilla mitjançant la creació audiovisual i l’street art. Es tracta d’una iniciativa de la xarxa Artibarri (https://artibarriblog.wordpress.com/) que hem portat a terme de forma col·laborativa l’Associació Artixoc, la Cooperativa Etcs i Teleduca. Educació i Comunicació (i la col·laboració de Basket Beat), totes integrants de la xarxa. El projecte ha comptat amb el suport de diverses àrees de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a l’ocasió, des de les 11h, podreu gaudir d’una exposició dels audiovisuals i del procés creatiu, de les intervencions efímeres al carrer i hem pensat en activitats per a tots els públics, gustos i edats!

Taller de plàstica amb materials reciclats per a famílies

Circuit de patinatge i pistes d’hoquei gràcies a la col·laboració de la Federació de Patinatge de Catalunya (que portaran també patins per a tothom)

Taller de Basket Beat per a joves, si coneixeu a persones interessades es poden inscriure a artibarri@gmail.com

I per acabar, XOCOLATADA per a tothom!!!

Us esperem al carrer Sancho de Ávila (entre Roc Boronat i Llacuna) per gaudir de la FESTA!

Segona jornada del curs Pàctiques artístiques participación i canvi social”

Aquí teniu un resum en imatges de com està anant aquesta sisena edició del curs de formació Artibarri. Després de la introducció del dissabte passat, amb polítiques culturals, de proximitat i de ciutat a càrrec de Transductores, avui hem obert la sessió amb moltes ganes de participar i reflexionar al voltant d’alguns conceptes. Amb aquest segon mòdul que anomenem “maneres de fer que proposem”, ens endinsem en conceptes com els de participació i comunitats celacionals de forma molt vivencial. Esperem passar una tarda igual d’interessant.

Pròxim dia realitzarem la primera sessió del tercer mòdul: Eines en diferents disciplines artístiques, al Casal de Barri Can Travi (Av. Cardenal Vidal i Barraquer 45
08035 Barcelona)