SERVEIS I MODALITATS D’ADHESIÓ

ENTITATS SÒCIES

Artibarri és una Xarxa d’art i cultura aplicada a les Comunitats, l’Educació i la Salut a Catalunya, que treballa per a enfortir l’ecosistema entre entitats, professionals i administracions.
Ho fa generant espais de trobada, intercanvi i formació, al mateix temps que té presència en espais de base i polítics. També impulsa projectes compartits entre entitats i genera noves iniciatives en el sector de les arts comunitàries.

Per tal de legitimar la nostra professió i pràctica cal disposar d’una xarxa forta i extensa. Construïm-la entre totes! Per això us convidem a fer-vos socis i sòcies.

Artibarri trobaràs espais de:

  • Trobada entre entitats, professionals i altres sectors paral·lels.
  • Diàleg i lobby amb altres organitzacions de segon grau, administracions, equipaments culturals i socials, així com presència i incidència en espais estratègics, polítics i socials (mitjans de comunicació, associacions professionals, empreses…)
  • Treball i estratègia amb l’objectiu d’aconseguir més ajudes i subvencions enfocades a la pràctica de les arts aplicades. La xarxa avaluarà la vostra candidatura i us donarà resposta.
  • Assessorament i consultoria: suport a la gestió de projectes i la recerca econòmica amb espais formatius i d’assessoria sota demanda.
  • Impuls de projectes d’intervenció comunitària amb metodologies creatives i de recerca entre entitats sòcies.
  •  Formació i pràctiques en gestió de projectes. (Amb descomptes per les persones sòcies de les entitats adherides a Artibarri)
  • Difusió i promoció dels vostres projectes i serveis, a través de jornades, taules rodones i altres espais de trobada i intercanvi amb professionals de l’àmbit, així com a través dels canals de comunicació d’Artibarri: web i xarxes socials.
  • Accés al banc de documents (estudis, investigacions, projectes)

QUOTA ANUAL PER A ENTITATS: 7,5€ al mes (90€ l’any)

Per adherir-vos com a socis/sòcies, escriviu-nos a artibarri@gmail.com
La xarxa avaluarà la vostra candidatura i us donarà resposta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s